Konstfrämjandet Stockholm

2

Konstfrämjandet Stockholm

Aktuellt: Februari 2020

Nyheter

  • Seminarium om offentlig gestaltning

    Västerbotten Enprocentsregeln för konstnärlig gestaltning av offentliga miljöer har tillämpats i Sverige sedan 1937 och innebär att minst en procent av av budgeten vid ny-, om- eller tillbyggnationer ska avsättas till konstnärlig gestaltning. välkommen på seminarium om den offentliga konstens vara, den 12 maj i Storuman.

    Läs mer
  • Björn Brusewitz – Leva baklänges

    Bergslagen "Att vara bildkonstnär är för mig att få ägna sig åt eftertanke. Och att få arbeta i olika lustfyllda hantverk. Jag söker uttrycka det ordlösa, det fördolda och det tidlösa. Jag söker uttryck för psykiska tillstånd." säger konstnären Björn Brusewitz om utställningen.

    Läs mer