Konstfrämjandet Stockholm

2

Konstfrämjandet Stockholm

Aktuellt: November 2020

Nyheter

Walk with banners – Bella Rune, Konstfack students and Margareta Ståhl

Please join us for a public walk with banners produced by Bella Rune and students from Konstfack University. We will walk from Konstfack to ABF Stockholm Sveavägen 41. During the walk scholar and researcher Margareta Ståhl will join us for a conversation about the project and the history and aesthetics for the workers movement.

 • Konstfack LM Ericssons väg 14
 • 27/9 202014.00
 • Läs mer

Kampen om hamnen och logistiken

”Kampen om hamnen och logistiken” är det femte samtalet i den serie som föregår utställningen En omsorgsfull strejk* på Mint. Samtalet sker online på vår facebook och hemsida.

 • Online
 • 12/11 202018.00 - 21.00
 • Läs mer
 • Online workshop – Deep Listening

  Västerbotten Deep Listening® är en kreativ filosofi och praxis som innefattar ljud och musik, rörelse och drömarbete. Lyssnandet är centralt. Praktikerna är sprungna ur den amerikanske kompositören och musikern Pauline Oliveros livsverk tillsammans med IONE och Heloise Gold.

  Läs mer
 • En utställning om barnkonventionen

  Utställningen är resultatet av det första året av Kulturverkets treåriga projekt som tillkommit med anledning av att Barnkonventionen blivit lag i Sverige 2020 och vänder sig till barn i åk 4. Konstfrämjandet är glada att få sammarbeta med Kulturverket kring utställningen.

  Läs mer
 • Ny information om Luleåbiennalens öppningshelg

  Norrbotten I dag kan vi meddela att Luleåbiennalen 2020 i samråd med våra samarbetspartners, tagit beslut om att biennalens utställningar öppnar som planerat lördag den 21 november. Besöksantal i utställningarna kommer att vara mycket reducerat, detta för att möjliggöra en säker vistelse.

  Läs mer
 • Magdalena Nordin

  Gävleborg Efter att en tid burit på känslan av att hon sakta bevittnar konstens död och med hjälp av ”Uppfostran genom konsten”, försöker Nordin åter formulera konstens mening, både för sig själv och för omvärlden.

  Läs mer