Konstfrämjandet Stockholm

2

Konstfrämjandet Stockholm

Stockholmsskolan

Är du lack på alla orättvisor i samhället? Drömmer du om att bli konstnär? Eller är du kanske bara nyfiken på vad konst är? Då ska du komma till Stockholmsskolan!
Stockholmsskolan på Facebook @konstsuger - Stockholmsskolan på Instagram Anmäl dig till Deluxe - en gratis konstkurs för unga Mer info om Stockholmsskolan Deluxe
Är du lack på alla orättvisor i samhället? Drömmer du om att bli konstnär? Eller är du kanske bara nyfiken på vad konst är? Då ska du komma till Stockholmsskolan!

Vi gör workshops för unga som gillar konst och kultur! Här är ett exempel från en manus- och regiworkshop med David Nzinga.

 

Stockholmsskolan drivs av Konstfrämjandet Stockholm. Vårens program görs i samarbete med Stockholms dramatiska högskola. Stockholmsskolan Deluxe är ett samarbete mellan Konstfrämjandet Stockholm och Birkagårdens folkhögskola.

 

Deluxe
Stockholmsskolan Deluxe är en gratis konstkurs för dig som är mellan 18-25 år och inte gått på konstskola tidigare. Där får du:
* Träffa spännande konstnärer
* Bli coachad att nå dina mål
* Lär känna andra med samma intresse
Lärare är bland andra Yolanda Bohm, Joyce Ip, Araia Ghirmai Sebhatu, Paloma Madrid och Erik Annerborn.
Kursen äger rum på onsdagskvällar och innehåller både eget skapande och inspirerande möten med gästlärare.
Vårens termin startar i 31 januari. Du kan redan nu anmäla dig här!
Mer information om Deluxe finns på Birkagårdens hemsida.

 

Stockholmsskolans öppna program
Stockholmsskolan besöker olika platser i Stockholm, bland annat museum och teatrar. Där träffar vi grymma inspirerande gäster och har spännande samtal och workshops. Besöken annonseras som facebookevent, så gå in och gilla vår sida på facebook. Det är alltid gratis och du kan hoppa in när som helst. Är du intresserad? Besök vår Facebooksida.

 

Vem kan vara med?
Om du är mellan 16–25 år och och inte gått någon eftergymnasial konstutbildning, kan du vara med i Stockholmsskolan.

 

Vilka jobbar med Stockholmsskolan?
Vi som jobbar med Stockholmsskolan heter Nachla Vargas Alaeb (poet och konstnärlig ledare för Revolution Poetry), Yolanda Bohm (spoken word-artist och HBTQ-aktivist) och Erik Annerborn (designer och pedagog).


 

 

Stockholmsskolan